Skip to content

EVITA CONSUMUL DE TUTUN SI ALCOOL

May 2, 2011

Este un subiect delicat deoarece sunt extrem de multi oameni care au devenit dependenti.  Nu sunt parintele tau pentru a-mi permite sa-ti dau sfaturi dar am aflat despre cateva studii medicale in domeniu.

Efectele fumatului sunt descrise  in culori atat de sumbre, incat, personal, cred ca este sinucidere curata sa fumezi.

Milioane de radicali liberi sunt eliberati in organism printr-o singura tigara.  Daca esti fumator, te sfatuiesc cu convingere sa gasesti o cale de a renunta.

Daca nu fumezi… nici sa nu incepi vreodata!!!!!

Iti recomand cu caldura sa nu fumezi in incinta unei institutii sau la o masa de afaceri. Fumatul este foarte nociv si pentru asa-zisii fumatori pasivi dar si pentru cei care sunt alergici la fum.

 Alcoolul are efecte la fel de dezastruoase ca si fumatul. Sunt unii oameni care pot bea alcol in cantitatii moderate, astfel incat sa nu-si faca rau lor si celor din jurul lor. Am constatat ca alcolul nu este folositor in nicio discutie de afaceri, cu atat mai mult intr-o relatie. Nu te sfii sa refuzi atunci cand esti servit cu alcool sau cu o tigara. Nimeni nu se va simti ofensat daca vei face asta.

Pe de alta parte, daca vei spune “DA” atunci cand  esti servit si apoi depasesti masura, asta da, poate fi o ofensa. Atunci cand bei un paharel in plus, limba se dezleaga si ajungi sa spui sau sa faci lucruri pe care ulterior le regreti. Din respect pentru cei la care alcoolul a devenit o boala si pentru cei ale caror familii au fost afectate de acest viciu, te sfatuiesc sa bei cu masura sau deloc daca te aflii intr-o institutie.

“Pianul de pe plaja- Jim Dornan”

Advertisements

From → Sanatate

Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: